Вие сте тук: Начало

Новини

График за посещение на място от медицинско лице в населените места на общ. Бобов дол през ноември - декември

Е-мейл Печат ПДФ

Благотворителна коледна изложба

Е-мейл Печат ПДФ

Мотор Шоу "Полицейска Академия" гостува в Бобов дол

Е-мейл Печат ПДФ

Много адреналин, пушек, мирис на изгорели гуми и положителни емоции предложиха създателите на единственото по рода си Мотор Шоу "Полицейска Академия". Любителите на високите скорости имаха възможността да се насладят на спиращи дъха каскади от специално обучени каскадьори, които разиграха драматични сцени с коли, мотори и АТВ.

Концерт на поп - звездата Георги Христов

Е-мейл Печат ПДФ

В 18.30 ч. започна концерта на поп - звездата Георги Христов. Невероятните песни, поднесени с много жизнерадост и артистичност взривиха присъстващите. Кметът на община Бобов дол адв. Елза Величкова поднесе кошница с цветя на певеца и му благодари за невероятния спектакъл. Тълпи от фенове се събраха след края на концерта, за да се снимат и да получат автограф от звездата.

В 19.40 ч. небето над Бобов дол беше изпъстрено от цветните илюминации и зарята по повод празника на града.

Концерт на Димана Боянова - солист на Ансамбъл "Пирин" Благоевград и формация "Накит"

Е-мейл Печат ПДФ

В 17.20 ч. започна концертът на солистката на Ансамбъл "Пирин" Благоевдград Димана Боянова и формация "Накит" гр. Благоевград. Истински фурор сред публиката предизвикаха невероятните изпълнения на македонски, шопски и родопски песни, а танците на формация "Накит" бяха подхванати от публиката. Много поздрави, пожелания за успехи и много снимки за спомен получи Димана Боянова.

Страница 10 от 40