Вие сте тук: Начало

Новини

Обява за конкурс в Община Кюстендил за избор на експерт "Информационно обслужване и услуги"

Е-мейл Печат ПДФ

Обява за провеждане на конкурс за избор на експерт "информационно обслужване и услуги" в Областен информационен център - Кюстендил и длъжностна характеристика

Покана за провеждане на информационна среща по подмярка 6.3 "Стартова помощ за развитие на малките стопанства"

Е-мейл Печат ПДФ

График за посещение на медицинско лице в населените места на Община Бобов дол

Е-мейл Печат ПДФ

Съобщение

Е-мейл Печат ПДФ

Във връзка с авария на водопровод, на 13.07.2019 г. в населените места - гр. Бобов дол, с. Бабинска река, с. Бабино и с. Мламолово, няма да има водоподаване. Водоподаването ще бъде възобновено след отстраняване на аварията.

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на Искра Милошова

Е-мейл Печат ПДФ

 

На 08.07.2019г. от 19.30 часа в Амфитеатъра на гр. Бобов дол се състоя благотворителен концерт за набиране средства за лечението на Искра Александрова Милошова от гр. Бобов дол. Концерта бе по инициатива и под патронажа на кмета на общината, адвокат Елза Величкова.

С много настроение и плам за Искра пяха Димана Боянова, Павлина Теова, Иван Дяков, „Огражденска четворка”, смесен хор „Рилски звуци” и децата от НЧ „Миньор – 2006” гр. Бобов дол.

Поради нарасналия интерес към дарителската кампания, тя ще бъде удължена до 26 юли, след което събраната сума ще бъде обявена и качена на сайта и фейсбук-страницата на община Бобов дол. Средства могат да се даряват в община Бобов дол – Петър Петров, гл. експерт”ОКЧТР” и по банкова сметка:

BIC BPBIBGSF

IBAN : BG87 BPBI 7939 1045 3827 02, Пощенска банка, клон Бобов дол.


 

Страница 6 от 50